I fredags havde jeg min sidste dag på min nu tidligere arbejdsplads, Aarhus Universitet. Du kan læse om mine tanker om min tid der, i artiklen her. Men hvad så nu?

Iværksætterpilot

Jo, først og fremmest så har jeg fået et Iværksætterpilot stipendium fra Innovationsfonden. Et stipendium, der giver mig muligheden for det næste år at koncentrere mig 100% om iværksætteri primært med virksomheden RadiSurf uden at risikere at skulle gå fra hus og hjem.

RadiSurf – “superlim”

Læs om vores superlim på videnskab.dkI virkeligheden dækker navnet RadiSurf over det forskningsprojekt, som jeg oprindeligt fik min PhD igennem. Ideen med projektet er, at designe en metode til at “lime” ikke kompatible materialer som plast og stål sammen på. Det lykkedes faktisk ganske fortrindeligt i projektet og der blev udviklet en metode, hvor man med et blot 100 nanometer tyndt vedhæftningslag kan opnå uhørte styrker af vedhæftningen mellem nogle plasttyper og stål. Limen kan ikke sælges på tube i supermarkedet, men skal indgå i industrielle processer i produktionen af forskellige produkter. I kan læse meget mere om det på videnskab.dk.

Metoden til at lime metal og plast materialer sammen er patenteret og forretningsideen bygger på at vi igennem RadiSurf erhverver rettighederne til at anvende den teknologi. Det næste år, vil jeg så arbejde intensivt på at bevise, at vi kan bygge en stærk forretning op omkring denne teknologi. Jeg kommer til her på bloggen at dele så meget ud af de erfaringer jeg drager mig, som jeg overhovedet kan tillade mig. Hvis vi gør det her rigtigt, så tror jeg på, at vi kan bygge et nyt stort dansk forretningseventyr op, så det glæder jeg mig sindssygt meget til at gøre mit asbolut bedste for at lykkes med. Følg med her og på radisurf.com.

IN-MediaWeb ApS

Det er ingen hemmelighed at jeg altid har haft en lyst til at være iværksætter. Som barn producerede jeg visistkort, bordkort osv. i papir og solgte til mine forældres venner og bekendte. I folkeskolen lærte jeg min selv at programmere og kodede blandt andet hjemmesider og webshops for kunder. Noget jeg siden har arbejdet videre med igennem min virksomhed Kongsfelt IN-Media. Sidste år tog jeg springet og konverterede min lille personlige virksomhed til et ApS, IN-MediaWeb ApS. En virksomhed, der arbejder med programmeringsopgaver og søgemaskineoptimering for kunder, samt i egne online projekter. Jeg har lavet en række informationssider på nettet, som tjener sig selv hjem gennem reklameindtægter.

IN-MediaWeb ApS er årsagen til, at jeg overhovedet har muligheden for at give RadiSurf en chance. Det er her pengene til det daglige brød og afdragene på lånene skal komme fra i de næste måneder, for IVPilot stipendiet er desværre ikke så frygteligt stort 🙂

Så derfor kommer jeg også til sideløbende med RadiSurf at arbejde på virksomheden IN-MediaWeb ApS. Til at hjælpe mig med det har jeg for et halvt års tid siden ansat Sarah på deltid. Der er derfor også ressourcer til at knokle videre med søgemaskineoptimering og programmering for mine gode kunder – både nye og gamle. Vi har derfor også netop lanceret en helt ny hjemmeside på www.in-mediaweb.dk, hvor du kan læse meget mere om vores tilbud på søgemaskineoptimering (SEO), freelance programmeringsopgaver mm.

Det næste års tid

Så det næste års tid, kommer jeg til at fokusere på to forretninger i to vidt forskellige områder: RadiSurf og IN-MediaWeb ApS. I første omgang vil mit fokus nok være delt 50/50 og så vil fremtiden vise, i hvilken retning det hele kommer til at gå. Et er sikkert – jeg glæder mig sindssygt meget til det næste år – der bliver fuld knald på!